Aparat Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY

PLATFORM SKY
555,00 Lei

Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY 7-in-1 înseamnă că, grație a trei motoare (2x200W + 1x40W), platforma se mișcă în toate direcțiile și oferă șapte configurații posibile de mișcare. Trei singuri pe plan liniar (când mișcarea se face de-a lungul liniei drepte către laturi), verticală (mișcare verticală în sus) și axială (când platforma se ridică alternativ pe o parte și pe cealaltă). 

Stoc epuizat
Cod Produs: 17-22-421 Ai nevoie de ajutor? 0736304704
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY are trei combinații duale: mișcare axială și verticală, mișcare axială și liniară și mișcare verticală și liniară. A șaptea opțiune este o combinație a celor trei scheme de mișcare: liniară, axială și verticală.

Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY este un dispozitiv care ne ajută să obținem o formă perfectă a corpului. Exercițiile efectuate pe platformă permit antrenamentul întregului corp: mușchii picioarelor, feselor, abdomenului, precum și secțiunile musculare superioare. Aparatul dispune de 3 niveluri de intensitate pentru antrenament. Stând în centrul dispozitivului simulează mersul, păstrarea unui mic decalaj între picioare simulează joghingul, iar distanța largă a picioarelor este o simulare a sprintului. Dispozitivul oferă 30 de nivele de viteză, în combinație cu cronometrul, care garantează că vom ajusta echipamentul la așteptările noastre.

Un avantaj suplimentar este un covor de masaj atașat setului. Covorașul este instalat pe platformă. Combinația de vibrații și a punctelor speciale de masaj de pe covoraș asigură un masaj perfect al picioarelor și în consecință, o relaxare completă. Benzile de rezistență sunt incluse în fiecare set pentru a diversifica și suplimenta antrenamentul. Mai mult, platforma îmbunătățește circulația sângelui, relaxează și susține regenerarea mușchilor. Aparatul este foarte ușor de utilizat. O telecomandă permite controlul și reglarea ușoară a programelor. Din moment ce îl putem ține în mână, nu ne împiedică exercițiul și putem controla aparatul în timpul antrenamentului. În plus, un covoraș de amortizare este atașată la set. Așezăm platforma pe el pentru a amortiza zgomotul generat de aparat în timpul lucrului.

Aparatul este potrivit pentru persoane de orice nivel. Aparatul de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY are 10 programe de antrenament, precum și un mod manual, care vă permite să potriviți antrenamentul la abilitățile și nevoile dvs.

Datorită Aparatului de Vibromasaj SVP16 PLATFORM SKY, realizarea unei siluete perfecte a corpului va fi posibilă fără efort, echipament greu sau sală forță. Performanța antrenamentului este posibilă chiar și în timp ce urmăriți programele TV preferate.


Specificații tehnice:

 • Dimensiuni: 82x41,5x17cm
 • Greutatea produsului: 18 kg
 • Numărul de motoare: 3
 • Amplitudinea vibraÈ›iilor:

            o axial 0-12mm
           
 o verticală 1-2mm
            
o liniar 0-8mm

 • Interval Hz:

            o axial 7-12Hz
            
o verticală 25-35Hz
            
o liniar 7-11.5Hz

 • Număr de programe: 10
 • Interval de viteză: 1-30
 • Durata programului de instruire: 10 min.
 • Tip afiÈ™aj: Touch, LCD
 • Control: telecomandă
 • Greutatea maximă a utilizatorului: 120 kg
 • Setul include:

            o Platforma vibratoare
            o Covoraș de masaj
            o Covoraș de amortizare
            o Benzi de rezistență
            o Telecomandă (baterie inclusă)

 • ConfiguraÈ›ie posibilă a miÈ™cării:

            o Axial
            o Vertical
            o Liniar
            o Axial + vertical
            o Axial + liniar
            o Vertical + liniar

 • Categoria de utilizare: casnică
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!