Bicicleta Eliptica inSPORTline inCondi ET800i

INSPORTLINE
8.939,00 Lei

Bicicletă eliptică complet echipată cu design ergonomic și conexiune Wi-Fi! Deschideți aplicația favorită și îmbunătățiți-vă antrenamentul!

Stoc epuizat
Cod Produs: 19900 Ai nevoie de ajutor? 0736304704
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Bicicleta Eliptică inSPORTline inCondi ET800i este o bicicletă ultra-puternică, care oferă o lungime reglabilă a pasului, un design unic pentru economisirea spațiului și utilizarea revoluționară a aplicațiilor. Datorită designului său unic, partea principală a cadrului este într-o poziție verticală, ocupând un spațiu minim. Puteți regla chiar și lungimea pasului. Volanta puternică cu sistem de frânare magnetic vă permite să comutați fără probleme între cele 16 niveluri de rezistență ale bicicletei. Mânerele mobile oferă diferite prinderi în timp ce mânerele fixe de pe afișaj vă permit să urmăriți ritmul cardiac (tot ce aveți nevoie este o curea de piept de 5 kHz).

Puteți controla totul și seta programul de antrenament pe un ecran ușor de citit pe ecranul color. Aparatul oferă 12 programe prestabilite. Puteți salva, de asemenea, până la 4 programe de utilizator. De asemenea, puteți aprecia programele populare HRC și WATT, care ajustează automat rezistența la ritmul cardiac sau performanța vizată. Principala caracteristică a Bicicletei Eliptice inSPORTline inCondi ET800i este însă că puteți deschide aplicațiile pe ecranul său, ceea ce înseamnă că nu este necesar să le instalați pe telefon / tabletă. Conectați-vă la Wi-Fi și faceți-vă antrenamentul mai distractiv urmărind YouTube, navigând pe Internet sau rulând oriunde în lume (rulare virtuală)

/

/


/

Nu Toți Pașii Sunt La Fel

Cel mai mare avantaj al Bicicletei Eliptice inSPORTline inCondi ET800i este lungimea reglabilă a pasului, care vă permite să reglați poziția pedalelor la înălțimea dvs. cu ajutorul butoanelor de reglare (43 sau 56 cm). Pedalele cu suspensie ergonomice oferă confort maxim.

/


Confort În Orice Situație/

Mânerele mobile în formă specială sunt o altă caracteristică interesantă. Acestea oferă până la 4 poziții de prindere diferite - 2 verticale și 2 orizontale - permițându-vă să vă reglați strânsoarea în timpul antrenamentului. Dacă doriți să vă odihniți brațele un timp, puteți utiliza cele două mânere fixe de sub afișaj (pe care le puteți folosi și pentru a urmări ritmul cardiac). Funcția de recuperare vă va spune cum s-a recuperat corpul dvs. după antrenament.

/

/
/

Funcții Multiple Și Afișaj Mare Și Clar

Acest model oferă un ecran tactil color pe care puteți urma toate funcțiile și programele. Există 12 programe prestabilite. Cu toate acestea, dacă nu îți place niciunul dintre ele, poți crea și salva până la 4 programe de utilizator. Dacă doriți un antrenament intens, puteți alege fie HRC, fie programul WATT. Și dacă trebuie să vă odihniți un timp, puteți utiliza funcția Pause, care vă va întrerupe antrenamentul fără a șterge progresul.

/


Utilizare Multimedia//

Cea mai interesantă parte a panoului de control este setul de aplicații ce sunt parte integrată a software-ului bicicletei. Din moment ce bicicleta folosește un sistem de operare Android, nu este necesară să o conectați la niciun dispozitiv mobil. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Wi-Fi și să deschideți aplicația dorită. În acest mod puteți să vizionați video-uri pe Youtube, navigați pe internet, urmăriți Netflix, ascultați muzica preferată pe Spotify sau să explorați rute virtuale cu iRoute.

/

Caracteristici principale:

 • Bicicletă eliptică pentru un antrenament intens
 • Lungime ajustabilă a pasului
 • Volantă puternică cu sistem de frânare magnetic
 • Sistem de operare Android ce permite utilizarea aplicaÈ›iilor pe panoul de control
 • Wi-Fi
 • Pedale ergonomice cu suspensie
 • Limită mare de greutate
 • Design unic foarte ergonomic
 • Varietate mare de programe presetate
 • Display color touchscreen
 • FuncÈ›ie Pauză
 • Port USB pe care îl puteÈ›i utiliza să vă încărcaÈ›i telefonul
 • Bicicleta poate fi folosită È™i fără conexiune Wi-Fi
 • Program HRC: aparatul ajustează automat rezistenÈ›a pentru a menÈ›ine ritmul cardiac al utilizatorului în intervalul optim
 • Program WATT: aparatul ajustează automat rezistenÈ›a pentru a ajuta utilizatorul să îți atingă parametrii presetaÈ›i
 • AfiÈ™are calculator: timp, viteză, revoluÈ›ii pe minut (RPM), distanță, calorii, ritm cardiac, performanță (watt), rezistență


Descriere tehnică:

Greutate volantă

12 kg

Operare rezistență

electronic

Număr moduri rezistență

16

Spațiere pedale

24.4 cm

Lungime pas

43 cm / 56 cm

Număr moduri

19

Programe presetate

12

Programe utilizator

4

Program HRC

da

WATT program

da

Manual program

da

Monitor ritm cardiac

da

Suport tabletă

da

Suport sticlă

da

Receptor centură ritm cardiac

da

Centura ritm cardiac inclusă

nu

Role transport

da

Ajustare suprafață denivelată

da

Dimensiuni

Înălțime 167.5 cm x lățime 91.4 cm x lungime 126.7 cm

Înălțime maximă utilizator

Fără restricții

Limită greutate

150 kg

Greutate

85 kg

Sistem frânare

magnetic

Sursă alimentare

220V, 230V

Categoria

HC (EN957)

Utilizare

acasă

Zone ale corpului antrenate:

posilovani_cele_telo_bez_bricha_a_krku_e

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!